Zello: walkie-talkie met de hele wereld op je iPhone

Zello: walkie-talkie met de hele wereld op je iPhone

Naast de mogelijkheid om te bellen, te sms?en en te WhatsAppen in een veel te drukke groep, heb je waarschijnlijk niet veel andere communicatie-mogelijkheden meer nodig op de iPhone. Maar dat wil nog niet zeggen dat andere manieren van communiceren niet leuk zijn. Zello is een geinige nieuwe app die de iPhone verandert in een walkie-talkie waarmee je over de hele wereld bereik hebt. Je kan vrienden toevoegen om mee te praten, maar je kan ook een kanaal aanmaken en met onbekenden praten over bijvoorbeeld hobby?s. De app werkt via Wi-Fi en 3G. (…) Lees de rest van dit bericht op iPhoneclub.nl: Zello: walkie-talkie met de hele wereld op je iPhone 1 reactie | Stuur door via e-mail Tags: walkie-talkie, zello verwante verhalenKibits: door Google gefinancierde groepschat-app gelanceerdAupeo: gratis muziek streamen op de iPhoneFitocracy: word fitter en laat het iedereen weten op de iPhone