InShared maakt droogkomische verdiepingsslag

InShared maakt droogkomische verdiepingsslag

De vorige campagnes van InShared richtten zich voornamelijk om de naamsbekendheid van de verzekeringsmaatschappij met de slogan ?We All Benefit?. InShared zegt nu klaar te zijn voor de verdiepingsslag waarbij het concept met de slogan meer lading moet krijgen. De uitwerking is zichtbaar in twee nieuwe, commercials door DDB. Droogkomisch.
De propositie van InShared is: ‘Als er minder schade wordt uitgekeerd dan verwacht, vloeit er een deel van de premie terug naar de klant.' Deze boodschap staat ook in deze campagne weer centraal. De hoofdrolspelers van de campagne, mensen met verantwoordelijkheidsbesef, hopen door zelf op ridicule wijze schade te voorkomen hun verzekeringspremie retour. InShared richt zich op een verantwoordelijk type klant om er samen alles aan te doen om schade te voorkomen en zo mogelijk premie terug te krijgen aan het eind van het verzekeringsjaar. 
De commercials zijn gisteren voor het eerst uitgezonden en zijn te zien tot 29 juli op RTL, publieke omroep en National Geographic.
 
 
 

Credits
Klant: InShared
Account: Bettina Dalenoord en Mars Samsom
Bureau: DDB
Account: Iris Minnema
Concept: Nils Taildeman, Menno Schipper
Productie: Roosenstein.com
Regisseur: Joris Dommels
Producer: Robert Roosenstein