De koffer van: Jong Oranje-middenvelder Ouwerling

De koffer van: Jong Oranje-middenvelder Ouwerling

De vrouwen van Jong Oranje zijn momenteel bezig met het WK in Mönchengladbach. Richting en tijdens het toernooi neemt hockey.nl een ‘kijkje’ in de koffer van de ploeg. In het laatste deel: Floor Ouwerling. 
  
Floor, je bent in Duitsland en hebt meegenomen?
?Mijn Volvo-kleding.?
 
Wat heb je thuis gelaten?
?Mijn normale kleding, ik heb één setje meegenomen dat ik kan dragen wanneer we gaan uiteten. Dat hebben we al twee keer gedaan, tijdens de rustdagen.?
 
Wat moest zeker mee?
?Mijn laptop. Ook om series en films te kijken.?
 
Welke teddybeer slaapt naast je?
?Maria (Verschoor), mijn leeuwtje.?
 
Wie of wat zou je stiekem mee willen hebben genomen?
?Mijn zusje, ik kan heel erg goed met haar opschieten. Ze hockeyt ook, maar niet zo heel hoog.?
 
Welke spullen die je bij je hebt dragen bij aan je bijgeloof?
?Nee, eigenlijk heb ik helemaal niets.?
 
Wat doe je ter ontspanning?
?Series en films kijken op de rustdagen. We hebben laatst Friends with Benefits gekeken, superleuke film.?
 
Wat zit er in het geheime vakje van je koffer?
?Een stok kaarten. We hebben in het team een boerenbridge-clubje. Tijdens de rustperiodes spelen we dat met een aantal, zoals Maria, Elsie (Nix), Juul (Juliette van Hattum), Sarah (Jaspers), Laurien (Leurink), Sammie (Sam Saxton) en ik. Soms doet Frank de video-man ook mee. Heel leuk.?
 
Wat zijn je verwachtingen?
?Ik ben heel erg benieuwd naar de finale. Argentinië heeft heel andere speelsters. Het gaat een spannende wedstrijd worden, maar we gaan vol knallen.? (@ElmkeHendrix)